amandalindstroms.blogg.se

TWIRP

Kategori: Allmänt

Förra helgen var det en formal dance på Marquettes high school som jag gick på med några tjejkompisar, blev riktig lyckad kväll och förövrigt en grym helg. slänger upp lite foton från det och denna helgen har jag varit fullt upptagen med teatern Joseph, kommer nog bilder från det snart med. 
 
 

Philly baby

Kategori: Allmänt

Eftersom att hitta den rätta promklänningen är viktigt, bestämde sig Ali och jag oss för att ta en spontantripp till en stor butik i Philadelphia, Pensylvania. Vi tog ett privatflyg och var där över dagen, shoppade samt hade en underbar dag i en underbar stad. Sån grym upplevelse och minnesvärd dag.
 
Ha en bra helg!

wITHIN JUST A MATTER OF DAYS - TAGGAR

Kategori: Allmänt

 

helgen

Kategori: Allmänt

Fredagen ledig :):). Vi åkte ut ur basketslutspelet och alla gråter. Jag och hanna planerar resa till livets skidåkning mm. Häng och middagar med kömpisar. Hike upp på sugarloaf mountain, hike till isgrotta. Kyrka. Fika. Träningsvärk. Letat balklänning. Klippt mig. Kort sammanfattning av senaste dagarna. Måår
 

60 grader

Kategori: Allmänt

Igår o idag var det sjukt varmt och underbaaart, kunde inte hålla mig inne! 
Alla baa woah 60grader, fahrenheit, lät ju värsta varmt och kändes asvarmt. Dock är det 15 grader celcius, inte superhetta ju, men för oss här i norr i mars efter att levt i minus minus så kändes det kan man säga.
Jag och Anthony hittade på lite grejer men sen hann jag även med lite skidåkning emellan teaterträningarna! In fact, körde min sista skidträning idag. Bitter sweet, indeed. 







it's a highschool life baby

Kategori: Allmänt

sen senast:
- teater träning givet, premiär snaart
- den extrema kylan är över och mars har bjudit på sol till och med
- gym = träningsvärk
- killdrama
- amanda fixat killdramat
- amanda letar promklänning
- grymt häng med kompisar
- underbara skypesamtal 
- minigolf
- shopping
- från att inte gått på bio en enda gång sedan jag kom hit gick jag två gånger på en vecka 
- min familj har gömt peanutbutter burken...
- the U.P. vinteruteliv har också hänt
- jag fått lära ännu mer folk att vi har samma produkter i sverige som i usa, exempelvis diskmaskin och grill lollollol ha deee