amandalindstroms.blogg.se

London

Kategori: Allmänt

Sedan jag skrev sist har jag hunnit med att vara i Stockholm och fixat visum(!!!) mm, hänga med vänner på sjön, sedan jobbat en hel del och haft personalfest och firat min bror på 14årsdagen. Nu befinner jag mig i Stockholm igen. Kom upp sent igårkväll och nu sitter jag och äter ägg o bacon på Arlanda. Om en halvtimma bär det av mot London där jag kommer möta upp några tjejkompisar. Så underbart ska det bli att komma iväg lite och få se London och gå på Hillsong Conference! xoxo

 

Det går så fort

Kategori: Allmänt

Alltså hinner inte med livet! Det går så fort!! Tänkte de va dags att göra ett inlägg och inser att de va jättelängesen sedan sist jag gjorde det, vilket det inteee känns som! Större delen av sommaren har redan gått och det känns verkligen inte som att jag hunnit med allt jag vill än! Jag åker om 29 dagar om innan det ska jag träffa alla vänner, leva livet, åka till London och kusten, fylla 18, kanske ta körkort mm... Börjar få lite smått panik. Jobbar asmycket vilket är kul men de tar ju sååån tid. Aja carpe diem är inget ironiskt skämt atm för mig iaf!! 

En kort sammanfattning av vad jag gjort de senaste. Jag har varit i Danmark och hälsat på kömpisar och varit på Legoland med familjen! Sedan var vi en vecka på franska rivieran. Utgick från Cannes men åkte även till Annecy, Nice, Monaco, St Maxim o St Tropez.  De va underbaart kort sagt. 
Efter det har det varit massa jobb, hänga med kompisar, festa, personalevent med jobbet, ut o åka båten mm. Jag pendlar som en skottspole mellan Skövde och Lidköping haha... 
Nu har jag frukostfikat på rådis med Hanna och ska snart iväg och jobba. Ikväll bär det av till Stockholm med familj och kusinen. Blir mysigt! Ha det gott, här kommer en bildkompott.