amandalindstroms.blogg.se

Underbar helg

Kategori: Allmänt

 
 
 
 

Lucy's Halloween birthdayparty

Kategori: Allmänt

 
lucy var en cheeta och ville verkligen ha allt i cheeta, vilket hon fick.
sadie ville va en famingo :)

Green bay +

Kategori: Allmänt

Helgen i Green Bay var underbar! hotellet var så mysigt och jag hade jätte kul med familjen och Giovana. vi var på en japansk restaurang där maten lagades vid bordet, så nice!! Vattenparken med tjejerna va en succé så att säga! Sen njöt vi av bubbelpoolen på kvällen samt morgonen efter hotellfrukosten! Shopping blev det med endel!! 
Idag fick jag med glädje hem min handmade mugg! Gosi
Sen fick jag ett paket från Sverige och bästa mamma!! Puss&kram 

trötta efter heldag shopping in the mall


Lärde mig även äta sushi wohooo hehe


Hotellet 

"A cup of Love" - min nya kaffemugg, cheesy jag vet 

from mami, love. 

senaste

Kategori: Allmänt

Det är alltså redan helg igen, fattar inget!! Förra helgen var vi och kolla en fotbollsmatch i en stad här i närheten, i detta skandinaviska område av USA, kallad Norway! Lite roligt att det finns en stad som heter så, man börjar ju genast spåna hur detta kommer sig osv. 
I onsdags uppträdde jag på The Big Sing med min kör i skolan! Det var en "föreställning" när massa skolor häromkring kom samman och uppträdde! Idag fredag var jag ledig från skolan. Var dock och tränade dans stor del av dagen då vi uppträdda på fotbollsmatchen senare på kvällen! Imorgon bitti beger jag, min familj samt min kompis Giovana till en storstad ca 3timmar bort. Staden ligger i Wisconsin och heter Green Bay. Vi ska bo på ett vattenparkshotell kallat Tundra Lodge, samt shoppa, ääntligen! Puss o kram allaihopa, här kommer lite bilder från de senaste